Rantasipi Siuntio

Vanhat sanonnat muuttuvat hitaasti mutta Siuntiossa säilyy kylpylä

Siuntion kylpylä on ollut jo reilut kaksi vuotta Rantasipi ketjuun kuuluva Rantasipi Siuntio, ja kylpylä-hotellin kiinteistöä ja palveluita on kohennettu, päivitetty ja parannettu koko tämän ajan. Uudistukset ovat kävijälle selvästi silmin havaittavissa, mikäli vierailijalla on muistissa entiset ajat ennen Rantasipia.

  • Meillä on täysin nykytarpeita vastaavat kokouspalvelut isompia ja pienempiä kokouksia ja seminaareja ajatellen ja hotellikapasiteettimme mahdollistaa kokoustajien yöpymisen, kertoo hotellinjohtaja Jani Juntunen. Kylpylä-hotellin spa-osasto on uusittu, kuten ovat myös ravintolatilat ja huoneet Henkilökunnan koulutus on jatkuvaa, ja kaikessa pyritään tyytyväiseen ja iloiseen asiakkaaseen.
  • Esimerkiksi ravintolassamme on parin kolmen kuukauden ajoin vaihtuva ruokalista ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan myös siuntiolaiset erikoisuudet ja mahdollisuudet vähintään teemailloissamme, kertoo Juntunen ravintolan palveluista. Ravintola onkin verrattavissa vaikkapa internetin video slots kasinoon, sillä valikoimaa riittää varmasti joka lähtöön ikää katsomatta! Ravintola on avoinna joka päivä ja varsinaisen ruokalistan lisäksi buffet-pöydät ovat avoimina myös niille, jotka eivät majoitu hotellissa.
  • Rantasipi Siuntio on avoin kaikille. Asiakkaan ei tarvitse olla kylpylän tai hotellin asiakas tullakseen meille karaoke-tai tanssi-iltaan. Uutuutena tulleet K18-allasbileemme saivat jo ensimmäisestä kerrasta positiivisen vastaanoton ja seuraava on jo tulossa perjantaina 31.10.

Mahdollisuuksien hotelli perhejuhlille

Rantasipi Siuntio tarjoaa monta erilaista mahdollisuutta ja paikkaa pienille ja isommille perhejuhlille sekä yritystapahtumille. On hotellista erillään olevia mahdollisuuksia kuten Lepopirtti ja Suvipirtti ja itse hotellin tiloissa esimerkiksi valoisa talvipuutarha tarjoaa loistavan paikan esimerkiksi cocktail-tilaisuudelle tai vaikkapa 50-vuotisjuhlille.

  • Meillä on vielä vanhana painolastina Siuntion kylpylän veteraanileima, mutta nykyään iso osa asiakkaista on työssäkäyviä kuntolomalaisia sekä paikallisia ja lähialueen asukkaita, jotka käyvät meillä syömässä, viettämässä iltaa tai esimerkiksi uimassa altaassa. Emme ole viihdekylpylä, mutta muuten meillä on kokonaisvaltaiset hotellipalvelut. Kampaamo, kosmetologi, dayspan hieronnat, kylvyt ja hoidot antavat mahdollisuuden rakentaa monenlaisia hemmottelupaketteja. Kokoustiloissa on mahdollisuuksia järjestää jopa 200 vieraan tilaisuus per tila ja kaiken kaikkiaan hotellilta löytyy yli 600 kokouspaikkaa, 220 ruokailupaikkaa, pari tilaussaunaa ja yöpymistä varten hotellissa on yli 190 huonetta.

Avoin kaikille

Hotellista on mahdollista luonnollisesti varata pelkät kokoustilat, tai illallispöytä mutta myös erilaiset liikuntapalvelut ja hyvinvointipalvelut ovat sitä, mistä hotelli nykyään tunnetaan.

  • Wellbeing eli hyvä olo, on meillä se sana mitä asiakkaille pyritään tuottamaan. Tapahtuu se sitten hoitojen, hyvän ruoan tai hyvän majoituksen kautta, mutta se on tavoitteena, kertoo Juntunen. Joulunajaksi on ravintolaan tulossa ”Talven tähtihetkiin”-teema ja varsinaisena jouluna ovat kaikki tervetulleita ravintolaan nauttimaan perinteisestä joulupöydästä.
  • Haluamme olla paikallisten oma paikka ja samalla tuottaa korkealaatuisia hyvinvointi-ja kokouspalveluita myös kauempaa tuleville yritysvieraille.

Pikakatsaus historiaan

Nykyisen Siuntion Kylpylän ja Siuntion Hyvinvointikeskuksen juuret lepäävät Miina Sillanpään jo vuonna 1921 perustamassa Lepopirtissä. Se on vuonna 1917 rakennettu huvila Siuntiossa, jonka Taloustyöntekijäin yhdistys osti vuonna 1921 kotiapulaisten loma- ja virkistyspaikaksi. Monenlaista vaivaa ja väsymystä, kipua ja kolotusta on Siuntiossa vuosien saatossa hoidettu, ja hyvällä menestyksellä. Tänä päivänä Siuntion Kylpylän ja Hyvinvointikeskuksen toiminta jatkuu Rantasipin väreissä ja uudistetuissa tiloissa – entistä vireämpänä ja monipuolisempana.